De (R)EVOLUTIE in de online en klassieke wijnverkoop

Waarom:

Consumenten worden verwend in de nieuwe digitale wereld. Met één blik op het scherm weet iedereen waar welke wijn het goedkoopst gekocht kan worden. Dus daar gaat uw marge! Ellenlange files en gebrek aan tijd, veranderen het consumentengedrag sterk, online aankoop gecombineerd met een lokale belevenis wordt de nieuwe norm.

Wij brengen de online verkoop terug lokaal, en laten iedereen mee(r) verdienen. WIN-WIN

Door een partnership aan te gaan met u als leverancier genereert uw lokale klant met FFLIP, extra inkomsten door (wederkerige) commissies. Uw klant kan zijn wijnen én het volledige aanbod aan wijnen op www.hetwijnhuis.nl ook online verkopen aan zijn consumenten. In zijn zaak en online!

Hoe:

  • Als partner van Allied Vintners International krijgt u een regionale exclusiviteit van de door u aangekochte wijnen. Hierbij garanderen wij één doorgevoerde prijsstrategie en onze partners een gezonde marge.
  • GEEN stockinvesteringen. U krijgt een login en ziet realtime stocks en al uw reeds geplaatste bestellingen. Our Warehouse is your warehouse.
  • Wij bieden u als partner kosteloos FFLIP ter beschikking, een online omni-shop platform(FFLIP) aan dat u aan uw lokale klanten (restaurants, delicatessenwinkels en eventuele doorverkopers) ter beschikking kan stellen. Geen dure website en online kosten.

FFLIP biedt uw lokale klant kosteloos online toegang tot een wijnassortiment van meer dan 1000 wijnen.

Een Online aankoopsysteem

Via een persoonlijke login krijgt uw klant direct toegang tot aankoopprijzen, voorraden, gepersonaliseerde technische informatie en het online bestelplatform. Huiswijnen, arrangementswijnen en kaartwijnen zijn nu binnen handbereik met één enkele klik en eenvoudig te bestellen, zonder extra stockinvestering.

Een Online verkoopsysteem

Door middel van een handig online kassa- en bestelplatform kan uw lokale klant verkopen aan de consumenten. En krijgt hij toegang tot uw volledige ingerichte webshop, geheel onderhoudsvrij met een assortiment van meer dan 1000 wijnen!

Schenk wijnen met passie en verdien meer!

FFLIP